blog

DITTE JULIE – FØR OG EFTER

DITTE JULIE – FØR OG EFTER

KØKKENSKAB

Da vi besøgte Ditte Julie, var hun næsten lige flyttet ind i sit nye hus. Ditte Julie havde et stort ønske om fra start, at skabe struktur i både køleskab, skuffer og køkkenskabe.

Vi startede med at hælde alle Ditte Julies tørvarer i opbevaringsglas og bøtter. Begge dele beklædt med vores tørvarerlabels på. For at pladsoptimere, anvendte vi vores firkantede stabelbare opbevaringsglas.

Derudover brugte vi vores brede letvægtskasser i træ til konserves, brød, knækbrød, børnesnacks og andet "løst" i skabet.

Ditte Julies krydderier hældte vi i vores krydderiglas med tilhørende krydderilabels. Det skaber et meget bedre overblik, og samtidig et mere æstetisk udtryk i  køkkenskab.

Alle tørvarer fik desuden et udløbsdatolabel i bunden af glasset.

KØLESKAB

Til at organisere hendes køleskab, anvendte vi én køleskabskasse (str. m) til hver måltidskasse. Derudover anvendte vi én kasse til grøntsager og én kasse til pålæg. Hertil brugte vi et drejefad til at samle alle Ditte Julie´s saucer, dressinger m.v. Med et drejefad i køleskabet får du et meget bedre overblik over, hvad du har stående i køleskabet. Som Ditte Julie sagde ”det er jo altid det, der står helt omme bagved, der bliver for gammelt”. Det undgår hun nu.

Ditte Julie er glad for resultatet og har nu fået optimeret pladsen i sit køkken, samtidig med at hun har fået et meget bedre overblik over sine ting.  

Til Ditte Julies køkken har vi anvendt:

 

 

Se vores før og efter hos Carla Mickelborg her.

 

 

 

Læs næste

Carla Mickelborg – Før & efter
Kom og oplev vores produkter