Letvægtskasser i træ

Letvægtskasser i træ

Vores letvægtskasser i træ findes i fire forskellige størrelser og former, og kan bruges på kryds og tværs i hjemmet. Alle kasserne er stabelbare og praktiske i både skabe og skuffer, på hylder og borde samt i alle rum. Kasserne skaber et mere æstetisk og organisk udtryk. Selv er vi vilde med dem, fordi de har hjulet os med at få et bedre overblik over vores ting og madvarer i hjemmet.

De kan som nævnt bruges på kryds og tværs i hjemmet, men her kommer vi med nogle forslag:

  1. Brug dem på børneværelset
  • Det kan være svært at skabe overblik på børneværelset, fordi der altid er rod. Derfor er vores letvægtstrækasser ideelle til netop dette rum. Kasserne kan nemlig stables, hvilket kan skabe et system, som de små også kan forstå. Det gør hertil også oprydningen nemmere for både børn og voksne. Man kan for eksempel bruge vores kasse med åben front til det legetøj, børnene leger med oftest, og sætte det i en højde, hvor de selv kan finde det frem og sætte det væk. De brede, smalle og kvadratiske kasser kan man bruge til de ting, de måske leger med knap så ofte, da disse kan stables og dermed give et overblik, så man altid ved, hvor det forskellige legetøj er.
  1. Brug dem i køkkenet
  • Man kan nemt miste overblikket i skabe og skuffer, når varerne står gemt bagerst. Derfor ender man ofte med at købe tør- eller madvarer, man har i forvejen. Ved brug af vores trækasser i dine skabe og skuffer får du nemt og hurtigt et overblik over dine varer. Du slipper for at smide for meget ud og mindsker dermed madspild. For eksempel kan du med vores kasse med åben front også nemt se, hvad du har af konserves. Hertil skaber vores brede og smalle kasser et godt overblik over for eksempel løg, hvidløg og kartofler eller andre madvarer i dit køkken.
  1. Brug dem på bordet
  • Vores trækasser skaber et æstetisk overblik og kan derfor også sagtens stå fremme på bordet. Både i køkkenet, på kontoret eller i bryggerset fungerer de godt. På køkkenbordet til for eksempel frugt og grønt eller andre råvarer, som du bruger dagligt. I bryggerset til for eksempel huer og vanter, så man altid har det lige ved hånden, inden man går ud ad døren. På kontoret er de gode til alle de småting, som man tit har liggende på bordet. Her kan man i stedet bruge en trækasse til at skabe orden og få et godt overblik.

Det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til brugen af vores trækasser, men her fik du nogle eksempler på, hvordan vi synes de fungerer godt.

Du kan finde alle trækasser her.

 

Læs næste

Dea Kudibal - FØR OG EFTER
Krydderitrapper